چرا باید نیمرو را با فلفل سیاه بخوریم
⭐ ۱. کمک به هضم بهتر تخممرغ
فلفل سیاه حاوی مادهای به نام پپرین (Piperine) است که:
-
باعث تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی میشود
-
هضم پروتئینهای سنگین مثل پروتئین تخممرغ را راحتتر میکند
به همین دلیل، خوردن نیمرو با فلفل سیاه باعث میشود احساس سنگینی و نفخ نکنید.
⭐ ۲. جذب بهتر مواد مغذی نیمرو
پپرین باعث افزایش جذب ویتامینها و املاح در بدن میشود.
تخممرغ هم سرشار از:
-
ویتامین A
-
ویتامین D
-
ویتامین E
-
ویتامینهای گروه B
-
کولین
است و فلفل سیاه میتواند جذب بخشی از این مواد را بهتر کند.
⭐ ۳. خاصیت ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی
فلفل سیاه:
-
التهابات بدن را کم میکند
-
آنتیاکسیدان قوی است
-
باعث کاهش رادیکالهای آزاد میشود
این خواص، خوردن نیمرو را که چربی هم دارد، سالمتر میکند.
⭐ ۴. افزایش طعم و کاهش بوی تخممرغ
فلفل سیاه بوی خاص تخممرغ را متعادل میکند و مزهاش را خوشعطرتر میسازد.
⭐ ۵. کمک به متابولیسم و سوختوساز
پپرین کمی متابولیسم بدن را بالا میبرد و میتواند باعث افزایش چربیسوزی شود
(البته نه به صورت معجزهآسا).
⭐ جمعبندی کوتاه
نیمرو را با فلفل سیاه میخوریم چون:
-
هضمش راحتتر شود
-
جذب مواد مغذی بیشتر شود
-
بوی بهتری داشته باشد
-
خاصیت ضدالتهابی پیدا کند
-
خوشمزهتر بشود

